Aanpassingen

Aanpassingen

SuiteCRM is rijk aan bruikbare functionaliteit. Toch kan het voorkomen dat u een optie mist. Hiervoor zijn drie gangbare oplossingen.

SuiteCRM en uw unieke informatie

Binnen SuiteCRM kunt u veel gegevens vastleggen. Toch kan het voorkomen dat u gegevens heeft die specifiek voor uw bedrijf of branche gelden en daardoor niet standaard in SuiteCRM aanwezig zijn.

In deze situatie kunnen wij extra velden toevoegen voor uw specifieke informatie. We doen dit op een dusdanige manier dat het bij ons geen maatwerk maar comfort aanpassingen betreft en dus geen effect hebben op het update-proces.

Uit ervaring weten we dat klanten graag wat comfort-aanpassingen wensen, om die reden verzorgen we de eerste 10 extra informatie velden gratis. Het resultaat is een SuiteCRM oplossing die optimaal aansluit bij uw informatiebehoefte.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat een onderneming specifieke bedrijfsprocessen wil integreren in SuiteCRM.  Denk bijvoorbeeld aan Magazijnlocaties met voorraden.  In deze situatie kunnen we niet volstaan met het toevoegen van enkele velden maar gaan we hier een module voor ontwikkelen. Ook dit doen we op een efficiënte wijze.


Applicatie ontwikkelen

SuiteCRM biedt de mogelijkheid om via en REST API met externe bronnen te communiceren.

Comfort-aanpassingen

Comfort-aanpassingen zijn aanpassingen aan de layout van een bepaalde module.

Module ontwikkelen

SuiteCRM bevat een groot aantal modules, toch kan het voorkomen dat voor uw bedrijf of branche een specifieke module van grote toegevoegde waarde is.

SuiteCRM Portal+ Protection

Lapis IT BV heeft een portal, de SuiteCRM Portal+ Protection ontwikkeld volgens de richtlijnen die beschreven zijn in de NEN7510.

Adres

Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum


KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

Contact

T: +31 (0)35 712 33 90
M:+31 (0)6 169 54 549 
E: info@suitecrm8.nl

SuiteCRM8 is website van Lapis IT BV, een automatiseringsbedrijf dat ruim 12 jaar ondernemingen ondersteund bij het optimaal inzetten en combineren van verschillende IT middelen met als doel omzetten te maximaliseren.

Best Open Source CRM Of 2022

SuiteCRM Forbes 2022.png